У суботу, 20 вересня, об 11:00 на телеканалі українського іномовлення «Дім» стартує новий проєкт «Рецепт справи», в якому історії українських підприємців зі сфери гастрономії поєднуються з приготуванням авторських страв.
У кожному випуску телеведучий Денис Мінін та кулінарний експерт Чаба Бакош знайомитимуть глядачів з тими, хто зумів побудувати власну справу у сфері гастрономії. Від ресторанів до виробництва продуктів — кожен герой програми розповідає, як народжувалась ідея, які труднощі довелось подолати та які перемоги вдалося здобути.
«Сьогодні сил, ентузіазму, натхнення стає менше у кожного українця. Це, на жаль, природний вплив війни, втома, тривога. Тому хотілось показати глядачам більше, ніж звичні кулінарні історії. Разом з Чабою ми досліджуємо бізнеси, пов’язані з гастрокультурою. На перший погляд, в центрі кожного епізоду їжа, напої, вкладені інвестиції. Але насамперед – це люди. Абсолютно божевільні в кращому розумінні цього слова сміливі українці та українки, які від Харкова до Закарпаття під час війни вкладають час, сили та ресурси в справи та страви, які роблять життя десятків та тисяч людей смачнішим та легшим», – розповідає Денис Мінін.
Родзинка проєкту — кулінарний експеримент, коли разом з Денисом та Чабою підприємець готує фірмову страву, що стала візитівкою його бізнесу. Програма знімається на справжніх робочих локаціях: у ресторанах, цехах, кав’ярнях чи навіть фудтраках, аби показати реальне життя кулінарного бізнесу зсередини.
«Рецепт справи» має на меті не лише познайомити глядачів із новими смаками, а й надихнути на власні підприємницькі кроки. Проєкт дає відповіді на питання, з чого почати, яких вкладень потребує бізнес, чого варто остерігатися і до яких результатів можна прагнути.
«Рецепт справи» виходитиме в ефірі телеканалу «Дім» та на YouTube-каналі «Дім» щосуботи об 11:00.