Імпровізатор

Культура: новини, враження, інтерв'ю

* Новини Арт

99 робіт митців з різних країн – у серці Києва

З 3 травня по 3 червня 2024 р. у Центральному парку культури і відпочинку м. Києва проходить виставка переможців VIII Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA «ПОКОЛІННЯ ВІЙНИ. ТРЕТІЙ РІК».

Проєкт зібрав 99 робіт митців з України, Албанії, Латвії, Франції, Польщі, США, Канади. Експозиція художників різного віку – від дітей до літніх людей – просто неба біля Арки Свободи українського народу 24/7 (окрім комендантської години) створена для розвитку мистецтва, створення і зміцнення зв’язків між поколіннями, укріпленню культурної дипломатії між Україною та іншими народами. Проведення виставки митців з різних країн у серці Києва свідчить, що навіть у важкі часи війни столиця України є центром міжнародної культури.

З грудня 2023 р. по грудень 2024 р. проходить артмарафон «ПОКОЛІННЯ ВІЙНИ». Як взяти участь у наступній виставці, що відбудеться з 5 червня по 5 липня 2024 р. у Центральному парку культури і відпочинку м. Києва, дивіться тут.

Проєкт організований Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM, промоушн і продакшн компанією STUDIORAR за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ України і Київської міської влади.

Фото: Олег Сошко